Skulle titeln hållbarhetshjälte passa dig också?

Vi söker ständigt motiverade och duktiga medarbetare till Agroetanol. Håll utkik här och i våra andra digitala kanaler för att hålla dig ajour om vilka jobb vi har utlysta. Genom att klicka på länkarna för våra lediga jobb kommer du till till Lantmännens centrala rekryteringssida på lantmannen.com där du också gör din ansökan.

Lediga jobb

För närvarande har vi inga lediga jobb på Lantmännen Agroetanol.

För lediga jobb inom Lantmännenkoncernen gå vidare till lantmannen.com


Möt våra medarbetare

För att få en bättre känsla för hur det är att arbeta på Lantmännen Agroetanol, kan du här läsa vad några av våra uppskattade medarbetare tycker om sina dagar här på företaget.

Full koll i labbet!

Caroline Lundell arbetar som laboratorieansvarig på Agroetanol. Hennes arbetsdagar tillbringar hon  mestadels i vårt labb - ett av Norrköpings mest välutrustade!

Läs mer

Vad gör en operatör?

Möt Martin - en av flera operatörer på Agroetanol, ett jobb mitt i hjärtat av vår produktion. Det är operatörerna som 'kör' fabriken, ett inte så lite ansvarsfullt jobb! 

Läs mer

Jobb och karriär inom Lantmännen

Agroetanol är del av en stor koncern, 10 000 anställda i ett 20-tal länder med 37 miljarder i omsättning. Det ställer krav. Vår framgång ligger i att varje enskild individ trivs och känner sig delaktig. Det är viktigt för oss att ha gemensamma mål och skapa en helhetssyn för att bli ett starkt och handlingskraftigt företag.

Andra viktiga värden för oss är öppenhet och lyhördhet. På Lantmännen är mångfald och jämställdhet viktigt och vi har genomgripande program för att skapa en dynamisk organisation där varje anställds unika kvaliteter och möjligheter kommer till godo. För de flesta är det viktigt att arbetet innebär utmaningar och nya möjligheter. Därför satsar vi mycket på intern utbildning, coachning och regelbundna medarbetarsamtal. Det ska vara lätt att göra karriär inom Lantmännen.

Läs mer på Lantmännens jobb- och karriärssidor